Bas is
/grafisch /dtp /technisch
/creatief /print /web
/freelance /ervaren
/Vorm

/wie?

Mijn naam is Bas van Noppen, grafisch vormgever & creatief dtp’er. Ik ben gespecialiseerd in het vormgeven van gedrukte en digitale media; voor alles wat met beeld, tekst en kleur te maken heeft kun je bij mij terecht.

/wat?

Met mijn ervaring van ruim 20 jaar en mijn kennis van het complete grafische traject ben ik de brug tussen het eerste ontwerp en het gedrukte eindresultaat. Na het afronden van mijn opleiding op het Grafisch Lyceum Utrecht heb ik ruim 15 jaar gewerkt bij diverse reclame- en ontwerpbureaus in en rond Utrecht. In 2014 ben ik gestart als zelfstandig grafisch vormgever & dtp’er en werk sindsdien als freelance ZZP-er, met o.a. Sportfondsen Nederland, Wageningen Universiteit, ROC A12 en DUIC in mijn klantenkring.

Daarnaast werk ik geregeld samen met onder andere ontwerpers, illustratoren, fotografen en webdesigners uit mijn netwerk. Daardoor kan voor elke opdracht de kennis die nodig is zo goed mogelijk worden ingezet.

/waar?

Mijn werkplek is in Bunnik, vlak naast Utrecht. Daar ben ik voorzien de nodige grafische apparatuur en Adobe CC-software, maar ik werk ook graag op locatie bij klanten. Ik word regelmatig ingeschakeld door grafische bureaus bij bijvoorbeeld drukte of vervanging bij ziekte. 

Kortom, zoek je een goede, breed ontwikkelde grafisch vormgever met een sterkte technische DTP-basis? Neem dan contact met me op, ik kom graag langs voor een persoonlijke kennismaking, maar een digitaal kennismakingsgesprek ook mogelijk. Bel of mail voor een afspraak. Hopelijk snel tot ziens!

Bas van Noppen / bas@basisvorm.nl 

Back to Top