Opdrachtgever: Markant Office Furniture
Opdracht: KantoorActief Catalogus 1999 – 2005

Een Basisvorm klassieker: vanuit de jaren dat ik in dienst was bij Markant Office Furniture. Voor Markant werd jaarlijks een grote catalogus ontworpen en vormgegeven met daarin de gehele collectie van Markant. De KantoorActief catalogus werd verspreid onder de dealers van Markant. Hiermee hadden zei een mooi instrument ter beschikking om het Markant meubilair te verkopen aan bedrijven en particulieren.

Van DTP’er naar vormgever

Op de reclameafdeling van Markant was ik verantwoordelijk voor de productie van deze jaarlijks uitkomende KantoorActief catalogus. Bij de eerste uitgaves, eind jaren ’90 werkte ik als technisch DTP-er samen met de ontwerper, vooral voor correcties en technische afwerking. Een aantal jaren later later nam ik een groot deel van de vormgeving en opmaak van de hele catalogus voor mijn rekening.

Dankzij de directe samenwerking met de communicatiemanager en de productmanagers van het kantoormeubilair is daar een aantal jaren een mooie en complete kantoorcatalogus uit voortgekomen en heeft het mij, naast veel vlieguren, ook heel veel ervaring opgeleverd die ik tot vandaag de dag nog steeds goed weet toe te passen.

Back to Top