Creatief DTP’er / Grafisch vormgever met een schat aan ervaring


Ben je op zoek naar een brochure, folder of flyer? Heb je een magazine, jaarverslag of een catalogus die opgemaakt moet worden? Heb je een huisstijl die doorontwikkeld moet worden? Wil je een nieuw logo? Of wil je een website met CMS?

Voor alles wat met beeld, tekst en kleur te maken heeft kun je bij mij terecht: ik ben gespecialiseerd in het vormgeven en opmaken van zowel online als offline media. Dankzij mijn ervaring van ruim 20 jaar en mijn kennis van het complete grafische traject ben ik als DTP’er/vormgever de brug tussen de ideeën van ontwerpers en de technische uitvoering van drukkerijen, webbouwers of video-editors. Daarnaast werk ik geregeld samen met mensen die gespecialiseerd zijn in fotografie, ontwerp, illustraties en webdesign. 

Bas is wie?

Na het afronden van mijn studie op het Grafisch Lyceum Utrecht heb ik ruim 15 jaar gewerkt bij diverse reclame- en ontwerpbureaus in en rond Utrecht. Ik heb daar o.a. gewerkt voor klanten als Schiphol, Mammoet en FNV Bondgenoten. In 2014 ben ik gestart als zelfstandig grafisch vormgever & dtp’er en werk sindsdien als freelance ZZP-er, met o.a. Sportfondsen Nederland, Wageningen Universiteit, ROC A12 en DUIC in mijn klantenkring.


“Ik werk gestructureerd, snel en denk graag mee.”


Bas is waar?

Ik werk vanaf mijn eigen werkplek in Bunnik, onder de rook van Utrecht, waar ik de beschikking heb tot de nodige grafische apparatuur en software. Maar ik kom ook graag op locatie werken als dat beter uitkomt voor de opdracht.


“Geen ‘u vraagt, wij draaien’ -mentaliteit,
maar samen bouwen aan een mooi resultaat.”


Kortom, zoek je een goede, breed ontwikkelde vormgever met een sterkte technische basis om je grafische uiting vorm te geven en uit te voeren? Bij mij ben je aan het juiste adres!

Geef eens een belletje, of stuur een mail. Ik kom graag bij je langs om samen verder te praten. Hopelijk tot snel!

Bas van Noppen | 06 21 42 04 48 | bas@basisvorm.nl | 

Back to Top