Highlights vormgeving. Flyers en folders Sportfondsen

Opdrachtgever: Sportfondsen Nederland
Opdracht:  Vormgeving & DTP

Per maart 2018 zet ik me in bij Sportfondsen Nederland (SFN).  SFN begeleidt en ondersteunt diverse sport- en zwembadlocaties in Nederland op het gebied van Bedrijfsvoering, Marketing & Communicatie, Human Resources Services, Financiële Diensten, Accountancy, ICT Services en Bouw & Techniek.

Voor de grafische vormgeving en DTP is gekozen om externe krachten in te zetten hiervoor. Daarom werk ik op regelmatige basis bij SFN aan het vormgeven voor de uitingen van de diverse locaties. Denk hierbij aan folders, flyers, posters, signing, banners etc. Meestal werk ik vanuit de locatie in Amsterdam op de afdeling communicatie. Van daaruit verzorg ik, samen met een freelance-collega, alle aanvragen die op het gebied van vormgeving binnenkomen.

Huisstijl

Een grote uitdaging hierbij is dat er voor de verschillende locaties verschillende uitingen met verschillende wensen gemaakt moeten worden.

Sportfondsen Nederland is daarnaast onlangs overgestapt op een nieuwe huisstijl, welke nu gefaseerd uitgerold wordt over de diverse locaties. Dat heeft nu als (tijdelijk) gevolg dat er in twee huisstijlen gewerkt moet worden, wat de uitdaging wel wat groter maakt (en interessanter uiteraard). Alles bij elkaar een klus waar ik zeker in het diepe ben gegooid, maar waar ik ook goed het hoofd boven water kan is.