Opdrachtgever: VIP Media
Opdracht: Beet Magazine

Begin 2015 werd ik benaderd door Cross Avenue uit Breda, later VIP Media. Zij hadden het verzoek aan mij een periode in te komen vallen om de vormgeving van het blad Beet te verzorgen. Deze opdracht heb ik met veel plezier op me genomen. Het maken van magazines behoort namelijk tot één van mijn favoriete werkzaamheden.

beet_coverProfessioneel hengelsportblad

Beet Magazine is hèt professionele hengelsportblad voor de amateur sportvisser in Nederland en België. Ik werkte samen met de interne redactie van VIP media. Zij leverden de teksten en de beelden aan, mijn taak was het blad naar het ontwerp van het magazine te vormen. Bij dit soort opdrachten kan ik goed putten uit mijn ervaring op het gebied van het vormgeven van magazines. Ik kon direct zonder problemen meedraaien in de workflow. Bij dit soort klussen voel ik me namelijk als een vis in het water.

beet_01

Tuinmagazines

landideeIn de periodes dat er wat minder werk was voor Beet kon ik ook een bijdage leveren aan de andere bladen die VIP media uitgeeft. Dit zijn onder andere Tuinontwerp, Tuinseizoen en Landidee. Een andere tak van sport maar ook leuke magazines om aan te werken.

Hengelsport

Een leuke bijkomstigheid is dat ik nu veel meer weet over de hengelsport. De redactie bestaat uit een aantal enthousiaste hengelaars die in Nederland alle mooie wateren afreizen en ook de wereld rondreizen om hun ideale vangst te ervaren. De viswereld is een wereld vol enthousiaste hobbyisten en hengelfanaten. Leuk hoe zo’n verborgen wereld dan voor je open kan gaan.

Al met al een opdracht waar ik die maanden met veel plezier aan heb gewerkt!

Beet_042
beet_02